Hardware en software | Intermac BV

Software en
Hardware

Elk bedrijf is anders, toch is de ambitie vaak hetzelfde. Intermac adviseert, levert, installeert en ondersteunt klanten om productiever, efficiënter en vooral succesvol te zijn.

Hardware

Apple is ons huismerk, we hebben al 20 jaar ervaring met de producten van Apple. Maar we leveren ook PC hardware. Of het nu gaat om een kabel of complete netwerken, bij Intermac bent u aan het juiste adres. Tevens verzorgen wij integratieprojecten waarbij Apple computers opgenomen worden in Windows netwerken.

Software

Geef teams een plek om te creëren en delen en zonder technische beperkingen inhoud en projecten te bespreken. Een optimale samenwerking tussen teams, afdelingen en individuen is als crowd-sourcing voor uw organisatie.

U kunt bij ons terecht voor Windows en MacOS X software. Zoals bijv. Microsoft, Adobe, Filemaker, Kerio, VMware, Veeam, Confluence, Axigen, AutoCAD of het nu gaat om nieuwe aanschaf of vernieuwen van licenties.

Maatwerk

Onze Filemaker ontwikkelaars bouwen systemen waarin snel en gemakkelijk informatie samenkomt, ongeacht of de invoer nu via desktop, webbrowser of iPhone / iPad plaatsvind. U heeft de mogelijkheid tot het genereren van krachtige rapporten die u zullen helpen om betere zakelijke beslissingen te nemen. Met een databasesysteem dat is afgestemd op uw specifieke behoeften, kan uw bedrijf efficiënter werken, zal de productiviteit drastisch verbeteren en u krijgt u meer controle. 

Of Bel Bart +31 23 7600011 om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.