ICT ondersteuning | Intermac BV

ICT ondersteuning

De ICT-wereld groeit en verandert zo snel dat het voor bedrijven steeds moeilijker wordt om van alle ontwikkelingen op de hoogte te zijn. Wij zijn uw partner voor alle ICT gerelateerde zaken en zorgen ervoor dat u ICT altijd up-to-date is.

Consultancy

Heeft u vragen of wilt u eens met ons sparren? Van een second opinion op een offerte tot het compleet uitwerken, uitvoeren en ondersteunen van een ICT project. Wij geven u graag advies.

Services

Wij kunnen updates, configuraties en installaties locatieonafhankelijk voor u verzorgen. Met onze Remote Installatie Service kunnen we op afstand uw computer overnemen zodat u snel weer aan het werk kunt. Of wilt u liever dat we langskomen voor een On-site Installatie of een Carry-in installatie bij ons op kantoor? Ook dat kan. En met onze Up2Date Service kunnen updates zelfs automatisch worden uitgevoerd. En met onze Managed Services worden uw systemen automatisch voorzien van alle benodigde beveiligingsupdates, niet alleen van uw besturingssysteem maar ook uw geinstalleerde applicaties. 

Hosting

Met e-mail hosting bieden we de mogelijkheid om veilig, snel en overal e-mail te kunnen ontvangen en versturen. Ook kunnen we uw Filemaker database hosten. Uw bestanden zijn optimaal beveiligd en 24/7 beschikbaar. Onze servers staan in moderne datacenters gevestigd in Haarlem, Amsterdam, Groningen, Duitsland en Ierland.

Trainingen

Wij organiseren diverse trainingen voor Mac gebruikers. In korte sessies bieden we tips om nog efficiënter met de Mac en MacOS te kunnen werken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en meer informatie.

Of Bel Chris +31 23 7600011 om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.